SOORTEN AKOESTISCHE PANELEN

Een goede akoestiek is een belangrijk gegeven in elke woon– en werkruimte. Een akoestisch probleem kan worden opgelost dankzij de op maat gemaakte akoestische panelen van ACD. Omwille van de 250 000 microperforaties per vierkante meter kunnen de verschillende soorten panelen bijdragen tot een betere akoestiek. Voor het verbeteren van uw akoestiek, kan ACD verschillende oplossingen aanbieden. Naast de standaard akoestische panelen, kan u ook kiezen voor onderstaande soorten.

Soorten akoestische panelen ACD

TRANSLUCENTE AKOESTISCHE PANELEN ACD

Onze akoestische panelen kunnen ook lichtdoorlatend zijn. Dit betekent dat er boven het paneel LED–verlichting naar keuze kan worden voorzien. Je kan kiezen tussen warm wit, koud wit, RGB of RGBW. Deze verlichting wordt achter het in te spannen doek geplaatst. Met dit paneel geniet u van twee voordelen in één keer. Een verlicht wandpaneel zal niet enkel uw akoestiek verbeteren, maar ook een deel uitmaken van de aangename sfeer in uw woon– of werkruimte.

STANDAARD AKOESTISCHE PANELEN ACD

De standaard akoestische panelen worden in tabblad akoestische panelen uitgebreid beschreven. Voor het verbeteren van uw akoestiek kan u ons steeds telefonisch of per mail contacteren voor extra informatie.

BEDRUKTE AKOESTISCHE PANELEN ACD

Onze bedrukte akoestische panelen beschikken over dezelfde eigenschappen als de standaard panelen voor een betere akoestiek. De belangrijkste extra is dat je de kader kan bedrukken met een afbeelding naar keuze. Deze afbeelding kan je zelf aanleveren of kiezen uit een uitgebreid gamma aan beelden. Mits bepaalde voorwaarden kunnen de meeste beelden gebruikt worden op uw akoestische panelen.

AKOESTISCHE ISOLATIE IN COMBINATIE MET PANELEN VAN ACD

De akoestische isolatie die ACD gebruikt is een geluidsabsorberend en thermisch isolerend product. De isolatie wordt gemaakt van deels gerecycleerde polyestervezels. Het contact met polyestervezels zorgt niet voor allergische reacties, huidirritaties of ademhalingsproblemen. Het materiaal zorgt niet voor stofvorming en bevat geen chemische bindmiddelen. De isolatie is niet giftig en is 100% recycleerbaar. Een extra voordeel is dat het zeer vormvast en elastisch is. Hierdoor zakt de isolatie niet in elkaar.

Prijsaanvraag

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Gratis offerte